Välkommen till denna blogg som handlar om olika mjukvaruprogram, utveckling av dessa och olika systemnätverk. Det kan för många vara rätt tunga ämnen med många komplicerade termer men vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt. Vi vill presentera dessa ämnen på ett lekfullt och utbildande sätt även för den som inte är teknik- eller IT-intresserad. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och gör alltså ingen skillnad på läsare. Vi vill vara din källa för allt som har med mjukvara att göra.

En stor bredd av ämnen

Vi är alltså fokuserade på mjukvara men inom detta ämne finns det en rad olika grenar och det går att fördjupa sig enormt. Vi som skriver här är själva riktiga technördar som slukar allt vi kommer över. Vi vet att många är intresserade av olika saker inom mjukvara och därför vill vi erbjuda en stor bredd av ämnen. Tanken är att denna bloggen ska ha någonting för alla helt enkelt. Även om du inte är så insatt i mjukvara sedan tidigare hoppas vi att du ska hitta några artiklar som tilltalar dig.

Ett enkelt och tilltalande språk

Vårt mål med denna bloggen är att rikta oss till alla, både företag och privatpersoner och prata om IT och mjukvara på ett enkelt och tilltalande sätt. Vi vill visa att alla faktiskt kan lära sig om detta även om det kan verka krångligt till en början. Du kommer kunna läsa om hur man utvecklar mjukvara, olika mjukvaruprogram och mjukvaruprogram som företag kan ha nytta av. Dessa var bara några exempel på allt du kommer hitta här. Vi uppdaterar bloggen med jämna mellanrum så kika in ofta för att vara säker på att du inte missar något. Vi håller oss uppdaterade på vad som händer i branschen och är alltid redo att förmedla det vidare. Trevlig läsning!